Vælg Paint Like A Pro

De malingsfarver, du vælger, er så vigtige til at lægge en baggrund i et rum og afspejle din personlighed. Når du vælger malingsfarver, skal du overveje, hvad du kan lide, hvad der gør dig glad eller hvad der hjælper dig med at føle dig rolig. Hvis du elsker Brights, skal du vælge dristige, mættede farver; Hvis du er meget mere den meditative type, vil en monokromatisk, neutral ordning sandsynligvis få dig til at føle dig meget mere.

I denne artikel: Farveguideveje til prøve at prøve en farvning af tip

Farveguide

Når du planlægger farver til dit hjem, skal du tænke på, hvordan de påvirker dine følelsesmæssige reaktioner, og hvordan du vil have dine værelser til at føle dig. Følgende er en grundlæggende farveguide:

Rød kan generere følelser som lidenskab, romantik og energi, mens lettere nuancer af rød og lyserød er meget mere beroligende.

Orange er en af ​​dagens hotteste farver, ideel til dem, der ønsker noget lidt meget mere dristigt. Parret med browns skaber Orange en eksotisk følelse; Parret med sin komplementære farve blå skaber Orange en følelse af balance i et rum.

Gul spænder fra bleg smør til dyb oker. Lyse gule fremmer årvågenhed og kan fungere godt i køkkener eller legerum, mens blødere, dæmpede gule er et godt valg til soveværelser.

Grøn kan have både varme og fantastiske undertoner, så det fungerer godt med adskillige andre farver. Vær forsigtig, hvis du vælger grøn til din spisestue eller køkken – nogle farveanalytikere mener, at visse nuancer af grønt kan reflektere dårligt på mad. Green skaber en følelse af ro i et soveværelse.

Blå kan være en beroligende farve (lys nuancer tilføjer en følelse af sindsro til et badeværelse) eller skabe en meget mere glad atmosfære (tænk cornflower blå i et påvist køkken).

Måder at prøve en farve på

Når du har målrettet en farve, skal du ikke stole på malingschips alene. Talrige malingsfirmaer tilbyder små prøvepotter, der er store nok til at dække et par kvadratfod på en væg. En anden måde at teste en farve på er at male et stykke gipsplade, skumkerneplade eller træ. Dette giver dig mulighed for at flytte prøven rundt i rummet for at se, hvordan farven vil se på forskellige tidspunkter af dagen. Nogle malingsfirmaer tilbyder også store, omplacerede tørmalingsprøver, som du kan klæbe bedst fast på væggen.

Hvis den farve, du er inspireret af, ikke findes på en prøve eller malingschip, skal du ikke stoppe der. Medbring din farveinspiration-det være sig en blågrå sweater eller et rødt blad-til en malingsmixer og få dem til at matche den for dig. Mange virksomheder har nu en laserteknologi, der kan hente og matche pigmenterne fra ethvert objekt.

Maling tip

Hvis du overvejer mellem en mørkere og lettere skygge af en farve, skal du gå mørkere. En lettere skygge kan i nogle tilfælde se ud vasket ud, mens den mørkere version vil virke rig.

For at hjælpe dig med at identificere, hvilken malingsskygge du skal vælge, skal du sammenligne din malingschip med møblernes farver og finish i rummet.

Find meget mere maleriideer i vores guide.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *