Zigbee Home Automation Konventionel version 1.2 Ratificeret

Zigbee Alliance har netop ratificeret v1.2 i Zigbee, Full PR følger …

Zigbee Alliance, et globalt økosystem af organisationer, der skaber trådløse løsninger til brug i energistyring, kommercielle og forbrugerapplikationer, annoncerede i dag, at en opdatering til Zigbee Home Automation er blevet ratificeret og nu er tilgængelig til produktudvikling. Den nye version er fuldt interoperabel med de tidligere versioner af standarden.

Zigbee Home Automation er den branche, der leder konventionel, der hjælper med at skabe smartere hjem, der forbedrer komforten, bekvemmeligheden, sikkerhed og energistyring for forbrugeren. Zigbee Home Automation 1.2 tilføjer flere vigtige nye funktioner, der forbedrer batteriets levetid for sikkerhedssensorer til over syv år, standardiserer parring af enheder og forenkler installation og vedligeholdelse af både forbrugere og brugerdefinerede installatører. Disse funktioner har en betydelig indflydelse på drifts- og enhedsomkostninger for servicevirksomheder og kvalitet af service til forbrugerne.

ZigBee Home Automation 1.2 inkluderer forbedringer af funktioner i enheder såsom dørlåse og support til yderligere enheder, herunder smarte apparater og elektriske måleenheder. Konventionel indeholder nye funktioner, der er resultatet af et samarbejde med Energy@Home Initiative, et italiensk samarbejds- og ZigBee -alliancepartner, som vil gavne forbrugerne ved at integrere nye enheder og øge forbrugernes opmærksomhed om energiforbrug uden nødvendigvis at forbinde til en elektrisk værktøj.

“Zigbee Home Automation 1.2 er et stort skridt fremad med at skabe en åben og fuldt interoperabel trådløs hjemmekontrolplatform,” sagde Ted Grauch, vicepræsident, videoforudseudstyr, teknologi og produkt, Comcast Cable. “For serviceoperatører og CE -virksomheder vil Zigbee Home Automation 1.2 give en teknologi konventionel, der fjerner meget af kompleksiteten fra planlægning og implementering af avancerede hjemmetjenester og reducerer den mængde energi, de forbruger.”

I overensstemmelse med Zigbees praksis og engagement i den højeste kvalitet, Zigbee Home Automation 1.2 gennemgik streng test, og 19 produkter har allerede opnået gylden enhedsstatus til overholdelsestest og certificeringsformål.

”Zigbee Home Automation er allerede den mest robuste, velrenommerede og skalerbare trådløse lavmagt konventionelle i hjemmet og teknologien, der vælges for verdensledende tjenesteudbydere, installatører og detailhandlere,” sagde Tobin J.M. Richardson, formand og administrerende direktør for Zigbee Alliance. “Zigbee Home Automation 1.2 styrker denne position yderligere og endnu vigtigere leverer en konventionel, der kan gøre ethvert hjem til et smartere, sikrere og mere energieffektivt miljø for forbrugere og familier.”

www.zigbee.org

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *