Apple afslører ny iPhone 3G – alle detaljer

Ventetiden er forbi, nogle rygter smadrede, andre beviste sandt. Den næste generation iPhone 3G blev afsløret for et par minutter tilbage af Steve -opgaver i hans hovedtaler på Apple Around World Designers Seminar i San Francisco. Af programmet er iPhone nu en 3G -gadget som forventet, såvel som den nu har en udviklet i GPS. tjekket ud for alle de andre saftige detaljer. Opdatering – UK -takster, der netop er offentliggjort

Alle de detaljer, du kræver for at forstå for den nye iPhone, er i vores Quick Bullet Point -funktionsliste nedenfor. Vi offentliggør også den fulde tekst til pressemeddelelsen, når den tilbydes (forventes om få minutter) …

Ny “iPhone 3G” – Hurtige detaljer snyderi nedenfor

Ny 3G -radio – 2,4 til 3,6 gange hurtigere ægte verdensdatahastigheder

Indbygget GPS-modtager!

8 GB version $ 199 (sort plastik tilbage)

16 GB version $ 299 (sort eller hvid plastik tilbage)

Samme 3,5 ″ skærm som den nuværende iPhone (480 x 320 pixelopløsning ved 163 ppi)

“Forbedret” lyd

Samme 2,0 megapixels kamera

Batteriforbedringer – 3g taletid = “Industri førende” 5 timer

300 timers standby

5 til 6 timers højhastighedsbrowsing

7 timers video

24 timers lyd.

Flush Jack Socket

Ingen dock inkluderet nu

Lancering i 70 lander

Til salg i 22 lande inklusive UK den 11. juli

Skibe med version 2.0 -softwareapplikation (frigivet til MK1 iPhone “begyndelsen af ​​juli”)

Apps Store på iTunes tilbød nøjagtigt samme dato?

Apps under 10meg kan downloades via cellulært netværk, ellers kun dets wifi såvel som iTunes

Spil – f.eks

eBay introducerer deres egen oprindelige iPhone -app

Skibe med “Loopt” et helt gratis stedbevidst socialt medienetværksapp

Skibe med helt gratis “Typepad” til blogging samt upload af billed

Associated Press Helt gratis app, der placeres bevidst for at fodre din tekst såvel som video nyhedshistorier samt endda sende dem historier, du har fundet

Ny “push” -facilitet, der kommer i september. Gør det muligt for apps, der ikke kører (jeg f.eks.)

MobileMe introduceret – (.mac relanceret) udveksling som funktioner til Mac -individer plus webversioner $ 99 pr. År

Ting, der ikke diskuteres, så godt som formodet at stadig mangle?

Stadig ingen udskæring og pasta?

Ingen omtale af bundning til bærbar computer til at bruge som et modem?

Ingen omtale af forbedret Bluetooth EG A2DP -support?

Ingen front, der beskæftiger sig med videokamera til videochat?

Ingen omtale af videooptagelse?

Ingen omtale af MMS?

Da typisk Apple har sprængt konkurrencen ud af vandet. Selv hvis de såkaldte “iPhone Killers” fra de andre producenter, der blev håndteret for at nå de nye hardware -milepæle i MKII -gadget fra Apple, har de bare ikke noget svar på opdrættet såvel som dybde i softwareapplikation, der er ved at ende med at være tilgængelig.

Apple.com/iphone: Se hovedtaler

Apple introducerer den nye iPhone 3G

Dobbelt så hurtigt til halvdelen af ​​prisen

SAN FRANCISCO-9. juni, 2008-Apple® introducerede i dag den nye iPhone ™ 3G, der integrerede alle de revolutionære funktioner i iPhone med 3G-netværk, der er dobbelt så hurtig* som den allerførste generation iPhone, indbygget GPS til den udvidede stedbaserede mobil Tjenester såvel som iPhone 2.0 -softwareapplikation, der inkluderer support til Microsoft Exchange ActiveSync samt kører de mange tredje fejringsapplikationer, der allerede er udviklet med den netop frigivne iPhone SDK. I USA er den nye iPhone 3G pris til en spektakulær $ 199 for 8 GB -modellen såvel som kun $ 299 for 16 GB -modellen. ** iPhone 3G tilbydes i meget mere end 70 lande senere på året, der begynder med klienttilgængelighed i 22 lande – Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Irland, Italien, Japan, Mexico, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien såvel som USA – den 11. juli.

”Bare et år efter introduktionen af ​​iPhone introducerer vi den nye iPhone 3G, der er dobbelt så hurtig til halvdelen af ​​prisen,” sagde Steve Jobs, Apples CEO. “IPhone 3G understøtter Microsoft Exchange ActiveSync Best Out of the Box, kører de fantastiske tredje fejringsapps, der er produceret med iPhone SDK, såvel som vil blive tilbudt i meget mere end 70 lande over hele verden i år.”

iPhone 3G leverer enkeltpersoner, der stadig får adgang til internettet såvel som e-mail over deres cellulære netværk med quad-band GSM såvel som Tri-Band HSDPA til stemme såvel som databilslutningsmiljø rundt om i verden. iPhone 3G understøtter Wi-Fi, 3G samt Edge Networks samt skifter straks mellem dem for at garantere de hurtigst mulige downloadhastigheder. Den nye iPhone 3G gør det ligeledes enklere at multi-task med samtidig stemme såvel som datakommunikation, så med iPhone 3G kan du søge på nettet, få kortretninger eller inspicere din e-mail, mens du er på et opkald.

iPhone 3G inkluderer den nye iPhone 2.0 -softwareapplikation med både iPhone SDK såvel som vigtige forretningsfunktioner såsom support til Microsoft ExchangeActiveSync for at tilbyde over-the-air push-e-mail, kom i kontakt med såvel som kalendersynkronisering ud over fjernbetjent såvel som Cisco IPsec VPN for krypteret gevinst adgang til forretningsnetværk. IPhone SDK giver designere mulighed for at producere bemærkelsesværdige applikationer, der udnytter iPhone’s banebrydende multi-touch ™ individuelle interface, animationsteknologi, accelerometer samt GPS-innovation på verdens mange avancerede mobile platform.

iPhone 3G inkluderer den nye App Store, der tilbyder iPhone -personer med oprindelige applikationer i en række klassifikationer, herunder spil, forretning, nyheder, sport, sundhed, anbefaling samt rejser. App Store på iPhone arbejder over cellulære netværk såvel som Wi-Fi, hvilket indebærer, at den er tilgængelig fra næsten hvor som helst, så du kan købe såvel som download-applikationer trådløst såvel som at begynde at bruge dem øjeblikkeligt. Nogle applikationer er endda helt gratis såvel som App Store underretter dig, når applikationsopdateringer er tilgængelige. App Store tilbydes i 62 lande ved lanceringen.

Yderligere funktioner, der tilbydes med iPhone 2.0-softwareapplikationen, inkluderer muligheden for at lave realtidskortlægning samt spore din udvikling med GPS-teknologi, masseudlytning samt slette flere e-mail-meddelelser, gennemse for kontakter, få adgang til en ny videnskabelig lommeregner, Tænd for forældrenes administrationsbegrænsninger for specificeret indhold, gem billeder direkte fra en webside eller e -mail dem til din iPhone samt hurtigt overfør dem tilbage til dit billedbibliotek på din Mac® eller PC. iPhone 3G leverer en bemærkelsesværdig 10 timers taletid på 2G -netværk samt 5 timer ved hjælp af 3G, med så meget som 5 til 6 timers webbrowsing, så meget som 7 timer til videoafspilning samt så meget som 24 timer til lydafspilning.

iPhone 3G drager fordel af MobileMe ™, en ny webtjeneste, der skubber e -mail, kontakter samt kalendere fra en på internettet “sky” til indbyggede applikationer på iPhone, iPod® Touch, Macs såvel som pc’er. Med MobileMe -e -mail skubbes meddelelser straks til iPhone, hvilket fjerner kravet om manuelt at inspicere e -mail såvel som at vente på downloads, såvel som push holder kontakter såvel som kalendere, der konstant opdateres, så ændringer foretaget på en gadget opdateres straks på andre enheder. Med iPhone kan du endda knipse et billede såvel som at offentliggøre det direkte til et Mobileme -galleri for at vise venner såvel som familie.

iPhone 3G tilbydes i USA den 11. juli for en foreslået detailomkostning på $ 199 (USA) til 8 GB -design samt $ 299 (USA) til 16 GB -design i både Apple såvel som AT & T’s detailforretninger samt behov A Ny toårskontrakt med AT&T for kvalificerende kunder. iPhone 2.0 -softwareapplikation tilbydes den 11. juli som en helt gratis softwareapplikationsopdatering gennem iTunes® 7.7 eller nyere for alle iPhone -kunder. For endnu mere info om iPhone 3G -prisfastsættelse samt tilgængelighed i USA såvel som internationalt, gå til www.apple.com/iphone.

*Baseret på 3G såvel som kanttest. Faktiske hastigheder varierer efter stedforhold.
** Baseret på iPhone 3G (8GB) såvel som allerførste generation af iPhone (8 GB) køb. har brug for ny to års AT & T -renteplan, der tilbydes separat.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *