• Uncategorized
  • 0

1000 kommentarer senere

kunne vi ikke tro, at over tusind af jer tog sig tid til at tage vores Little Blogiversary Survey. Tak alle sammen. Og kan vi bare sige, at det virkelig var godt at i det væsentlige møde dig og lære lidt meget mere om, hvor du er fra, hvem du bor med og endda navnene på dine familiekæledyr (selvfølgelig Burger elsker Især underholdt af ideen om at hænge ud med Tater og Angus i betragtning af at de også har madrelaterede navne). Vi opdagede, at vi har en ganske række læsere, fra 15 til 66 år! Faktisk leverede en af vores læsere ved navn Kay sig som 62 og “cool som pokker” og påpegede endda, at hun kører på en Harley. Fantastisk, ikke? Vi er også glade for at se, at nogle mænd faktisk vejer også ind (pludselig føler jeg mig ikke så alene).

Åh, og vi kunne ikke tro, hvor spredte jer er. Ikke kun har vi læsere i stort set enhver stat fra Alaska til Hawaii, vi har også nogle ret seje internationale peeps, England, Estland, Kina, Portugal, Skotland, Irland, Wales, Sydafrika, Sverige, Italien, Holland, Tyskland, Spanien, Malaysia og endda ideelt til vores nord i Canada. Er det ikke utroligt eller hvad? Seriøst er vi sprængt væk, og så glade for, at du alle nyder vores blog. Merci! Gracias! Grazie! Danke! Og det er alt, hvad jeg ved …

Men det er ikke alt, hvad vi lærte af dine svar. Vi opdagede, at masser af af jer chomping på bit for meget flere lejebilleder, organisering af forslag, billige DIY-projekter, tutorials generelt, før og efter, hus nedbrudte udflugter, underholdende ideer, grønrelaterede projekter og endda meget mere mere af næsten Doctor Dan (og vi får dig til at vide, at vi allerede brainstormer hans næste udseende). Der var også en overvældende anmodning om “mere burger”, som vi agter at levere. Selvfølgelig kan hans tidligere lille Chihuahua -hoved næppe passe gennem døren nu, hvor han ved, at han er så efterspurgt. Kom til at tænke på det nogensinde i betragtning af, at han var på forsiden af Nest -magasinet, han har handlet temmelig selvtilfreds.
Vores yndlingsvideoer

Meningerne var dog temmelig delt på to områder: videoer og designdilemmaer. Mange mennesker klagede over, at de ikke kunne skjule videoer på arbejdet (Heather spurgte klogt, om vi på en eller anden måde kunne skjule vores videoer i et Excel -regneark, så hun kunne slippe af sted med at nyde dem) og vi forstår absolut. Men fordi mange andre mennesker leverede videoer som en af deres foretrukne ting – og fordi vi glæder os over at gøre dem – holder vi dem som en regelmæssig funktion. Bare tænk på dem som en “bonus” til resten af ugens artikler, der er fyldt med arbejdssikre fotos og tekst. Så spring dem over, hvis du skal … eller måske snige et kig derhjemme?

Hvad angår designdilemmaer, bad mange mennesker meget hyppigere efter fotos (kan vi tilføje, at vi også dør for dem), og nogle mennesker sagde, at de bare var for lange/svære at forestille sig, så de skummet dem eller sprang dem over dem Alt i alt, som vi også absolut forstår. Men fordi mange andre mennesker leverede dem som deres foretrukne ting, vil de også forblive som en regelmæssig funktion, selvom der altid er masser af andre emner og projekter at læse om mellem hver enkelt (så være sikker på, at de ikke vil støde på noget andet, som vi Kløe at skrive om). Kort sagt: Karens anmodning var virkelig sandt med os: ”Jeg vil ikke sige mindre om noget. Hvis der er et bestemt indlæg, der ikke passer mig, kan jeg bare rulle forbi, men du skal ikke tage noget væk! ” Færdig og færdig.

Og selvom der var disse to mindre uoverensstemmelser, opfordrede størstedelen af vores kommentatorer os faktisk bare os til at fortsætte med at gøre, hvad vi gør, hvilket altid er godt at høre (det ser ud til, at vi bjælker det ideelle træ for det meste ) Så vi åndede et stort langt lettelsens sukk over det og fik arbejde på at tilføje alle de andre ideer, som folk kastede ud til vores opgaveliste. Du ved, at vi elsker et projekt. Seriøst, det gør vi.

Vi fik også nogle gode grin fra alle de små småtterier, der var smigrende, tilfældigt og alt derimellem. For eksempel lærte vi, at Jessica elsker ost (sjove tilfældig), og at vores blog er Lauracs hjemmeside (målløst smigrende). Vi kunne heller ikke undgå at smile, da et par mennesker påpegede, at de værdsætter det faktum, at vi tager os tid til at korrekturlæse (det er Sherrys indre tekstforfatter, der kommer ud), og at vi arbejder for at holde Young House Love a Drama gratis zone (hvad kan Vi siger, vi ønsker, at alle skal se regnbuer og enhjørninger, når de kommer hit).

Generelt var det sindssygt sjovt at læse alt om jer, hvordan du bor, hvem du deler dit hjem med, og hvad du ville elske at se i år tre. Faktisk snurrer vores hoveder allerede med et vældEn klap på ryggen (vælg bare din foretrukne selvklatulerende gestus og løb med det). Tak igen så meget for at have taget dig tid til at fortælle os, hvem du er, og hvad pommes frites din bacon. Lavet. Vores. Dag.

PS: Og hvad angår dem, der gled nogle spørgsmål derinde om, hvor vi fik noget i vores hus, eller hvordan vi kan lide at dekorere til ferien, kan du tjekke vores værelse efter værelsesliste (placeret i et link på toppen af vores House Excursion Side) for at finde ud af, hvor vi snagged næsten alt i vores hus og bunden af vores hvordan man sidder til en række ferie dekorationsrelaterede stillinger. Selvfølgelig har vi meget mere, hvor de kom fra i tragten i den kommende sæson, så hold dig tunet …

Flere artikler fra Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *