New Belkin Wemo Wise LED Illumination Starter Set

Tidligere i dag afslørede Belkin tilgængeligheden af ​​deres nye WEMO LED -belysningsstarter, såvel som Wemo Wise LED -pærer. Tilføjelsen til deres allerede veletablerede kloge huslysningssystem, der giver brugerne mulighed for at kontrollere, planlægge, tilpasse såvel som Dim Home -belysning overalt hvor som helst ved hjælp af WEMO -appen på en deres iOS- eller Android -enhed.

WEMO LED -belysningsstartersættet inkluderer to WEMO -kloge LED -pærer samt et WEMO -link for at introducere klog belysning i hjemmet, med flere Wemo -kloge LED -pærer, der tilbydes at købe individuelt for at udvide oplevelsen. Så simpelt som at udskifte en grundlæggende pære, fungerer LED-pærerne med linket for at linke til et hjemmes Wi-Fi-netværk såvel som administreres via WEMO-appen. Enkeltpersoner kan tilpasse belysningsrutiner baseret på deres personlige rutine eller tid dem til solopgang eller solnedgang. Ekstra løsninger kan omfatte indstilling af en ferietilstand til at simulere belægning eller en dim-to-sleep-funktion, der programmerer lyset til langsomt at falme op, indtil de er helt ændret, over et bestemt tidsrum.

LED’erne er basale A-19-pærestørrelse, der tilbydes i skrue- eller bajonetbase såvel som kan styres individuelt eller i grupper med maksimalt 50 pærer understøttet af et WEMO-link. De 10 watt energieffektive pærer skaber den nøjagtige samme mængde lys som en traditionel 60 watt pære. Belkin angiver, at pærerne skaber 800 lumen såvel som ved 3000 Kelvins, de giver en lys, varm, lys, mens de er helt dæmpelige.

Det nye ‘WEMO LED -belysningsstartersæt (F5Z0489)’ såvel som ‘Wemo Wise LED -pærer (F7C033)’ tilbydes i dag med en RRP på henholdsvis £ 79,99 samt £ 24,99. WEMO -appen tilbydes at downloade gratis fra App Store såvel som Google Play Store.

Belkin Wemo: Tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *