Spørg en designer: vaskeri -rumdesign

Q. Min vaskerum gør mig skør! Det er så godt trangt så godt som jeg kræver meget mere område til foldning såvel som strygning. Vi bruger aldrig sidedøren, så jeg troede, at jeg ville forlade tørretumbleren, hvor den er såvel som at svinge skiven ved siden af ​​den såvel som top både med en tæller og derefter sætte nye skabe langs hele væggen. Jeg ville ligeledes lide en rustfri stålvaske.

– R.C., ved hjælp af e -mail (for at indsende dit eget spørgsmål, se vores ASK A DESIGNER ™ side.)

A. Din vaskerum er absolut et ubehageligt rum! For at gøre designet meget mere effektivt, tror jeg, du skal eliminere sidedøren (efter at have inspiceret med din kommunale bygningsafdeling, at dette ikke forstyrrer bygningskoder) samt opstille et vindue for at slippe naturligt lys ind.

For at friske pladsen skal du male dine vægge en charmerende lyseblå, som Pratt & Lamberts København (24-6) (vist øverst), samt opsættes, der er nedslået kalkstengulvfliser (vist øverst) fra ciot. Dit område er lille, så du kræver ikke så godt.

Jeg er en stor fan af symmetri, så jeg foreslår, at du udskifter din nuværende tørretumbler med en frontlæsser, der matcher din frontbelastende skive. Placer derefter den nye tørretumbler, hvor din gamle er, såvel som at sætte skiven i det modsatte hjørne med en vask imellem (se grundplan øverst) samt en længde af tælleren på hver. Selvom dette vil dele tælleren, giver det stærk visuel påvirkning. Hvis du kan lide en uhindret tæller, skal du placere skiven ved siden af ​​tørretumbleren såvel som vasken i hjørnet, som i vores motivationsskud.

Jeg ville tænke på en hvid støbejernsvaske i stedet for rustfrit stål for at matche dine apparater. Tandem Utility Sink (vist) af Kohler er bedst for din plads; Det inkluderer en blødgøringspande til behandling af små portioner vaskeri samt en bakke til pletrensning.

Øvre skabe kan mængde rummet, men åbne hylder vil holde tingene luftige. Et par IKEAs Ekby Järpen/Ekby Valter -væghylder (vist øverst) på hver side af vinduet giver dig masser af opbevaring, såvel som den sorte overflade vil kontrastere med de nye lettere elementer. IKEAs strukturelle Byholma -kurve (vist øverst) giver dig elegant opbevaring på hylderne.

Endelig ville en stribet løber, som styrbord (vist) fra Dash & Albert, supplere din nye vægfarve såvel som at bringe et hit af mønster.

Se meget mere spørg en designer -svar. Plus, indsend dit eget spørgsmål med anvisninger fra vores ASK A DESIGNER ™ -side.

1. Maling, København (24-6), Pratt & Lambert. 2. Tandem Utility Sink, Kohler. 3. Starboard Runner, Dash & Albert. 4. Ekby Järpen/Ekby Valter Wall Shelf, Ikea. 5. Honed kalkstenfliser, ciot. 6. Byholma Basket, Ikea.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *