• Uncategorized
  • 0

Dining Rum Redux: Del 1

Nu hvor min forlovede er ude af at studere i udlandet for sit sidste semester på universitetet, har jeg besluttet, at det er tid til at foretage nogle ændringer til vores condo. Da han er færdig med klasser, når han vender tilbage i juni, vil vi ikke længere kræve at se på hans store overmægtige skrivebord. Udskiftning af det med et hyggeligt spisebord passer meget bedre med vores livskoleliv.

Spisepladsen er øjeblikkeligt synlig fra forreste hall samt deler det primære opholdsstue med tv -området, så jeg leder efter et sæt, der ikke vil være visuelt tungt eller så godt enormt for rummet. Lige her er få produkter, der fangede mit øje:

Dette runde piedestalbord fra West Elm har en luftig base såvel som ville fungere godt lige uden for hallen, hvilket gør det muligt for os at mølle det med lethed. Jeg kan godt lide stole, men foretrækker en mere afslappet stil.

Denne udvidelige tabel fra vinklet ben fra West Elm ville ligeledes fungere så godt som at give os dobbelt så stor brug. Ved at tage det midterste blad ud, ville bordet skrumpe ned til lejlighedsstørrelse og give os valget til en fuld spisestørrelse, når vi underholder. Det ville ligeledes være enkelt at tilføje to hovedstole til et sæt på fire.

Tal om lys såvel som luftigt-dette runde glasbord samt fjernelse af stolesæt fra Ikea ville være fantastisk for en lille åben-koncept lejlighed.

Dette er et mere fantastisk sæt til en fantastisk pris fra IKEA, men jeg er ikke sikker på, at de høje rygge på stole er det, jeg leder efter.

Nu er dette den type stole, jeg leder efter! Disse West Elm-perler ser skarpe ud omkring den vinklede ben-bord, nu såvel som senere. Jeg kan godt lide de materielle sæder i stedet for vanskelige sæder, såvel som le -ryggen vil ikke være visuelt obstruktiv.

Hold øje med at opdage, at opdage, hvilke jeg vælger!

For mere spisestueinspiration, se vores spiseplads og pynteguide.

Fotokreditter: 1. Bue piedestal bord, West Elm2. Vinklet benudvidelig bord, West Elm3. Salmi/Tobias, IKEA4. Stornäs/Henriksdal, IKEA5. Grid-tuftet spisestol, West Elm

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *