Gratis open source Mayhem -software har hjemmeautomatiseringspotentiale

Mayhem er en gratis open source -softwareapplikation, der giver dig mulighed for at forbinde enheder til tjenester på din Windows -computer. Selvom det er muligt for programmerere at oprette links som disse, giver Mayhems enkle brugergrænseflade og reaktioner os blot dødelige mulighed for at gøre det samme. Du vælger triggerindgangen og derefter den tilsvarende output, du vil skyde. Nogle af eksemplerne i videoen inkluderer en Xbox -fjernbetjening, der bruges til at fremme PowerPoint -lysbilleder og en hjemmeautomatiseringsopsætning ved hjælp af en stemmekommando til at kontrollere en Insteon -lampe. Tjek videoen nedenfor …

”Mayhem er open source – Mayhem blev oprindeligt udviklet af Microsoft for at give alle mulighed for at udnytte kraften i programmering til at forbinde enheder og tjenester uden programmering. Ejerskab af Mayhem blev overført til Overcurve Foundation som et open source -projekt og er frit tilgængeligt til download, brug og udvidelse. Som sådan vil Mayhem fortsat vokse, når open source -samfundet tilføjer nye moduler. Bliv ved med at tjekke tilbage for nye muligheder!

Hvad kan jeg gøre med kaos? – Magtens magt er, at det giver dig mulighed for at tilslutte enhver enhed eller service til enhver anden enhed eller service. Det ville være umuligt at liste alle de ting, du kan gøre med kaos, men her er nogle eksempler:

Brug din mobiltelefon til at kontrollere din PowerPoint -præsentation.

Modtag en e -mail -påmindelse for at vinterisere dit hus, når temperaturen falder under frysning.

Opdater automatisk din Facebook -status til “Jeg er rig!” Hver gang Microsoft Stock rammer $ 50 pr. Aktie.

Tilføj en auto-save-funktion til et program, der ikke har det.

Pause en video automatisk, når du forlader rummet.

Det fantastiske ved kaos er, at alle disse ting kan gøres af nogen på få sekunder uden programmering! ”

makemayhem.com [Tak Brougham]

Ønsker mere? – Du skal følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *