• Uncategorized
  • 0

Et fødevaresikkert jute-tæppe til at varme op vores hvide køkken

Vores køkken har fortsat udviklet sig efter vores 113-dages ombygning (hvor vi voksede til at foragte takeout og længtede efter de dage, hvor vi igen ville have en køkkenvask) . Selvfølgelig kan vi ikke nævne ombygningen uden at blinke tilbage til vores forfærdelige før skud:

Og her er vores totalrenoverede køkken lige efter, at tællerne var installeret, og vores vask var (endelig!) Tilsluttet tilbage igen.

Vores yndlingsvideoer

Vi elskede det lettere og lysere look, men takket være alt det ekstra tællerum føltes det lidt bare. Langsomt og sikkert bragte vi glasskrukker ind, urter i vinduet, et tykt træskærebord og et par andre berøringer for at få alt til at føle sig mere indbydende og mindre sterilt. Men den største makeover skete, da vi bestilte et stribet jute -tæppe ($ 34 på clearance!) Og kastede det ned på gulvet:

Det er faktisk det samme tæppe fra firmaets butik, som vi har i vores tredje soveværelse (som vi også snagged for 34 bønner til salg sidste år). Vi dør at linke til det på deres hjemmeside, men det er ikke i øjeblikket tilgængeligt- boo! Men bekymre dig ikke, det kommer stadig tilbage efter et par ugers gemt, så vi antager, at hvis du tjekker tilbage om en måned eller deromkring, vil det være der- og forhåbentlig vil det blive markeret til den vidunderlige $ 34-pris.

Jeg troede oprindeligt, at det ville være underligt at have et tæppe i køkkenet, men denne babys jute, så det er næsten ikke-dæmpende. Alt ser ud til at hoppe med det samme, og vi har behandlet det i over en måned uden farvningsbegivenheder (og vi er to mennesker, der drikker Pom lige fra flasken, mens de står på den). Så det er det, vi har kogende i køkkenet. Hvad med jer? Er der nogen aversion mod køkkenetæpper? Eventuelle andre genstande, du bruger på dine tællere eller Windowsils for at få dit køkken til at føle sig varm og indbydende? Fortæl endelig.

Flere indlæg fra Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *