• Uncategorized
  • 0

IPhone 4 – Vores allerførste indtryk, store såvel som fattige

iPhone 4 landede ved det automatiserede hus en dag for sent, men her er vores lave nede på håndsættet efter et par dage med (leger rundt) udtømmende videnskabelige test inklusive eksempler på billeder samt video …

Hardware – den nye iPhone føles som en generation over sin forgænger. Bedste ud af kassen føles det som et spring foran i kvalitet. Apple siger, at det er tættest i stil til ‘et gammelt Leica -kamera’, såvel som Braun -stil -metaforen er allerede blevet drøftet adskillige gange. Det er tyndere ud over lidt smallere, så godt som det får et par gram, som alle går for at give det en solid fornemmelse af høj kvalitet i din hånd. Den bageste situation er nu glas ud over fronten, såvel som knapper allerede vil være velkendte for iPhone -brugere

Apple Insurance hævder, at det også er den tyndeste smartphone på verden med den allerbedste skærm. Vi hørte ikke så godt adskillige klager over den høje kvalitet af den gamle iPhone -skærm. Ikke desto mindre ved 960 × 640 har den nye fire gange pixels fra den forrige gen såvel som med 326 pixel pr. Tomme er den så skarp som en laserprintside. Med skærmen, der nu er bundet direkte til glasfronten, er den LED -baggrundsbelyst skærm virkelig enestående. Det har taget et par dage at indse, hvad skærmen minder os om, så godt som vi til sidst spikede den. Du forstår, når du ser på en dummy -telefon i en smart telefonbutik, den har ofte et trykt klistermærke på det, der repræsenterer, hvordan skærmen ser ud. Det er altid så sprødt såvel som smukt såvel som altid en svigt, når du ser den faktiske skærm. Nå, det er, hvordan den ægte iPhone 4 -skærm er.

Hvis du som os hopper fra 3G snarere end 3GS, vil du også erhverve et kompas såvel som stemmeknap / administrere også. Sensor Tally er vokset med en med tilføjelsen af ​​et indbygget gyroskop, der lover at bringe meget mere præcis rumlig positionering ud over nogle geniale nye spil samt uden tvivl.

Kameraet (e) – Det er ingen overdrivelse at oplyse, at jeg måske aldrig har medbragt mit kompakte digitale videokamera igen. Det nye 5MP -videokamera på bagsiden er fantastisk. Tap-to-fokus fungerer så godt som giver dig mulighed for at skabe begrænsede dybdeskarphedsskud, der virkelig ser ud som om de kom fra et ‘ordentligt’ kamera. LED-flash er dog en dårlig erstatning for en Xenon, men det er i nogle tilfælde nyttigt, især når det er tændt på fuld tid til videooptagelse. På den note registrerer videokameraet nu 720p HD -video med 30 billeder i sekundet. Den høje kvalitet af dette er fantastisk – se vores prøvevideo nedenfor – forbløffende, at den kommer ud af en telefon.

Eksempler på billeder – klik for originale filer

Den nye VGA RES -front, der beskæftiger sig med videokamera, muliggør videotelefonopkald med Apples nye ‘FaceTime’ -funktion. Jeg havde en front, der beskæftiger sig med videokamera på min telefon for 4 år siden. Jeg brugte det ikke så godt, som jeg ikke virkelig kan se, at dette er nogen form for forskellige. Dens Wi-Fi kun for 2010-da Apple ikke er tvivl om at overtale transportørerne om, at det at bruge endnu meget mere af deres båndbredde er en god idé. Selvom det ikke er nyt, er det en almindelig Apple -implementering, poleret såvel som at arbejde godt med nul -konfiguration, der er nødvendig fra brugeren.

CPU & batteri – et af vores foretrukne funktioner på den nye telefon er noget, du aldrig vil se – dens CPU. Selv med de tidlige rapporter, der ser ud til at pege på, at det blev underklokket i sammenligning med iPad (som den ligeledes befinder sig), er iPhone 4 ekstremt snappy. Apps introducerer i et blink såvel som videokamera -applikationen for eksempel synes ekstremt hurtig sammenlignet med sin forgænger.

Underklokkningen af ​​en tilføjelse til A4’s forbedrede strøm, der handler med funktioner, gør det også muligt for den at narre væk i elektronbutikken i sit tilfælde, og Eking ud meget mere køretid på en enkelt opladning. Batteriet annonceres som en forbedring på 16%. Taletiden stiger fra 5 til 7 timer, såvel som en evaluering, som vi checkede ud, oplyste, at telefonen lavede 38 timer på et enkelt gebyr – ganske uhørt i verden af ​​banebrydende smartphone. Det er lige så tidligt for os at verificere det bedst nu (vi opdaterer dette afsnit, når vi forstår mere), men det ser bestemt ud til, at iPhone -batteriets levetid er en betydelig forbedring såvel som en over på adskillige af de nye Android -telefoner, der oplever forfærdeligt på dette område.

IOS4 & Multi-Tasking-Den nye version 4 af Apple Mobile-operativsystemet bringer nogle nyttige tilføjelser som mapper (omsider) såvel som en samlet indbakke med en gevindvisning af e-mail. Ikke desto mindre er biggy i iOS4 multitasking. Dette er dog speciel æblepseudo-multi-tasking, lad ikke nogen fortælle dig nogen form for forskellige. Angiver, at lige her er de typiske scenarier, som jeg personligt havde brug for det for at løse …

RSS besøgende cache. Jeg kræver at være i stand til at begynde min RSS -besøgende (byline) at downloade sine historier såvel som tilknyttede billeder, og lad det derefter gøre sine ting, mens jeg introducererOduce One More App – dette fungerer nu efter behov med iOS4!

Oprethold IRC -forbindelse – Jeg kræver at kunne forlade min webrelæchat -klient (værelser og kollokke) for at se på e -mail for eksempel, og gå derefter tilbage uden min session efter at have afsluttet – dette fungerer nu efter behov med iOS4!

Vedligehold GPS – Jeg vil have, at min navigationsapp (TomTom) fortsætter med at guide mig, selvom der er et tekst- eller telefonopkald, der er tilgængeligt i – dette fungerer nu efter behov med iOS4!

Afspil online lyd – Jeg vil fortsætte med at LSTEN til min online denne uge i Tech App (TWIT) udsendelser, mens jeg surfer samt læser e -mail – dette fungerer nu efter behov med iOS4!

Jeg vil køre Instapaper i baggrunden såvel som regelmæssigt revitalisere indholdet og downloade de seneste historier, jeg har gemt – dette fungerer stadig ikke med iOS4.

Så 4 ud af 5 derefter, ikke dårligt. Vi formoder, at Apple vil udvide antallet af API’er, der tilbydes designere, såvel som mange opholdsscenarier vil blive taget højde for i fremtiden. Den annoncerede opside af denne type multitasking er forbedret batteriets levetid, såvel som det ser ud til, at det er tilfældet. Telefonen har nu 512 MB RAM (dobbelt så stor som 3GS såvel som iPad), der hjælper med at bevare hastigheden med øjeblikkelig ændring for disse ‘pausede’ apps.

Softwareapplikationen – Nye apps af note inkluderer iPhone -versionen af ​​iBooks (gratis). Nu kan du downloade en bog om iPad samt begynde at tjekke den ud. Få derefter et par sider i din frokostpause på iPhone, begge maskiner synkroniserer din placering – a la Kindle.

Imovie -appen (£ 2,99) giver dig mulighed for at tage den fantastiske 720p -video, du har optaget, samt redigere den bedst på telefonen. Den resulterende output er ganske fantastisk, så godt du måske hurtigt har en poleret video af din ferie redigeret såvel som uploadet direkte til YouTube, før du endda har vist House (selvom du vil kræve at overføre den til en computer, der først Indsend det til YouTube i den fulde 720p res). Her er en hurtig prøve af en video, der både er optaget såvel som redigeret udelukkende på iPhone 4 fra den automatiserede husbesøgende Paul Gale (dobbeltklik på videoen for at åbne i nyt vindue såvel som derefter sørg for at se den på 720p fuld skærm).

Problemet – De 4 har introduceret med sin egen debat baseret på det ‘innovative design’, der integrerer antennerne i det rustfrie stålbånd, der kører rundt på telefonen. Mens videoer er kommet frem, der viser andre telefoner, der gør det samme, (og der har været et lignende problem med Nexus One) – synes det forbløffende, at Cupertino måske har frigivet telefonen med en vigtig fejl som denne. Vi har været i stand til at gengive det lige her hurtigt så godt, som det ser ud som inden for områder med dårlige signal iPhone -individer bliver nødt til at opdage for at holde telefonen i en speciel metode (Pinky Out) eller tilføje en kofanger eller anden situation for at afhjælpe dette problem. Det får Apple til at se ganske fjollet ud-at have brug for en tilføjelse som denne til en ny avanceret smartphone bare, så den kan fungere korrekt, er ganske chokerende. Steve Jobs ‘e -mail -svar – “Bare forhindre at holde det på den måde” er ligeledes blevet gjort til at se ganske krasse ud, når man ser på nøjagtigt, hvordan han demonstrerede det, såvel som nøjagtigt, hvordan alt deres reklamemateriale viser, at telefonen holdes.

Prisfastsættelse – Mens mange amerikanske evalueringer af iPhone har afrundet helt på AT&T som den mest betydningsfulde ugunstige med telefonen, er vi heldige at kunne vælge fra alle de store luftfartsselskaber i Storbritannien. Her er et par nyttige links til at hjælpe dig med at vælge, hvilket tilbud der er finest for dig.

Fremtiden – Da den originale iPhone, der blev introduceret i 2007, bragte den en stor fremgang i smartphone -verdenen natten over. Ikke desto mindre er det ikke længere et årti foran konkurrencen. Android er varm på sine heler såvel som det har betydelige fordele i forhold til iPhone i nogle områder. Underretninger er en af ​​de mest åbenlyse, men Android vinder ligeledes på åbenhed, stemmeindgang såvel som dens helt frie indbyggede sving ved turn-navigation (vil denne funktion nogensinde komme til iPhone med den robuste konkurrence mellem de to forretning nu ?).

IPhone vinder stadig på den individuelle oplevelse, brugergrænsefladen, batteriets levetid, skærm, hardware af høj kvalitet såvel som den enorme – dens app -butik. Det store valg (nærmer sig en fjerdedel af en million apps) såvel som den høje kvalitet er helt uovertruffen. I en klog huskontekst er der bare ingen alternativ, hvis du vil have de allerbedste apps såvel som det bredeste valg af fremstilling af egne systemkontroller – de tilbydes først såvel som ofte udelukkende på iPhone.

Men med 60 Android -gadgets, der i øjeblikket tilbydes fra 21 OEM’er såvel som Google, afslørede lige i sidste uge, at 160.000 nye Android -gadgets udløses hver dag, er det at fjerne, at det kun er et spørgsmål om tid, før Android overhaler iPhone i store numre. Efterhånden som den installerede base vokser, er der helt sikkert meget flere designere, der vil offentliggøre på begge platforme.

Det er bestemt ikke alt rosenrødt i Android GArden enten dog. Forståelsen vokser, at den sejeste Android -telefon kun varer i 5 minutter, da den næste nye såvel som forbedret gadget kommer så hurtigt med. I det mindste med iPhone kan du have det ‘bedste’ i et helt år. Ligeledes kan de nylige nyheder, at så meget som 1 ud af 5 Android -apps muligvis har privatlivsproblemer, med 1 ud af 20, der har kapacitet til at sende SMS -meddelelser til premium -satsstal uden ejerens forståelse, er en bekymring.

Men vi kan godt lide de helt gratis Google -tjenester – efter at have været forsigtige med ikke at blive låst i Apples MobileMe -økosystem, foretrækker i stedet kombinationen af ​​Gmail, Google Contacts, Google Kalender samt Dropbox. Vores kontakter såvel som kalendere var op og kørte på den nye iPhone – alle synkroniserede over luften – øjeblikke efter opsætning af vores Gmail -konto. Hvis vi nogensinde valgte at skifte platforme i fremtiden, vil det være lige så simpelt.

En ting er helt sikkert. Vi kan godt lide konkurrencen mellem iOS såvel som Android. Det driver udvikling på en aldrig før set hastighed så godt som det er os forbrugerne, der er dem, der drager fordel af.

Konklusioner – Så er iPhone en større fremskridt over 3G såvel som 3GS? Helt bestemt. Videokameraet alene er værd at opgradere. Mens skærmen er fantastisk, kan det dog være af mindre betydning for os. Det er den hurtigere CPU, 512MEG RAM, det tyndere type element såvel som pseudo -multitasking, som alle integrerer for at gøre den mest betydningsfulde opfattelse her. Der er netop den knebende følelse af antenneproblemet. Det vil være fascinerende at se nøjagtigt, hvordan det etablerer sig i landet med klassesagen.

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *