• Uncategorized
  • 0

Ny Danfoss LC13 Z-Wave termostatisk radiatorventil

Danfoss har introduceret en ny version af deres Z-Wave Radiator Thermostat. LC13 TRV på 60 £ har opgraderet firmware til forbedret netværksvariation samt løser et problem med Vera House Automation Controllere …

Danfoss har frigivet en ny Z-Wave Radiator Thermostat (TRV) for 2014. Danfoss LC-13 (014G0013) har alle funktionerne i den forrige version, men har opdateret firmwarebaserede den nye Z-Wave V4.5 SDK.

Den nye firmware indebærer, at Danfoss TRV har meget bedre Z-Wave-netværksstabilitet såvel som forbedret trådløst interval. Disse firmwareforbedringer løser de nylige problemer med controllere som Vera, hvor TRV gik i ‘panik’ -tilstand samt stoppede med at interagere med Z-Wave-netværket. Tjenesten til dette problem var at nedgradere Vera til en tidligere version af Z-Wave firmware. Den nye version af Danfoss TRV løser dette problem, hvilket gør det muligt for dig at fortsætte med at bruge Veras nyeste version af firmware.

Danfoss TRV giver dig mulighed for at håndtere temperaturen i enhver form for radiator, den inkluderer adaptere for at sikre, at den kan monteres til praktisk talt alle basale radiatorer. Du kan derefter administrere setpoint (temperaturen, hvorpå radiatoren er tændt/slukket) trådløst gennem Z-Wave eller håndbog ved hjælp af knapperne såvel som LCD på TRV.

184 anmeldelser

Living Link 014G0013 Z-Wave Radiator Valve Thermostat (LC-13)

indendørs radiator varm kontrol
LCD -skærm til tilstandsvisning
Trådløs

Køb på Amazon

www.danfoss.com: Tilbydes fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *