• Uncategorized
  • 0

AlertMe samarbejder med Lowe’s for at bringe Smart Home Tech til USA

Vores amerikanske læsere vil snart kunne glæde sig over AlertMe’s trådløse hjemmeautomatiseringsteknologi, efter at de netop annoncerede et beregnet partnerskab med den enorme amerikanske købmand – Lowe’s. Home Improvement Company’s nye ‘Iris’ service vil være baseret på Alertme -huben og give brugerne til at overvåge og kontrollere deres termostater, smarte stik, belysning, dørlåse, bevægelse og kontaktsensorer fra deres smartphones.

“London UK og San Francisco CA – 5. januar 2012 – AlertMe, det smarte hjemmeteknologiselskab annoncerer i dag et kommercielt partnerskab med Lowes, det næststørste hjemmeforbedringsfirma i verden med 1.750 butikker, næsten 50 milliarder dollars i årlige overskud og 15 millioner Ugentlige shoppere.

Baseret på Alertmes Smart Home Platform og Home Hub, vil partnerskabet levere et skybaseret hjemmestyringssystem til detailhandlerens nye IRIS -service i Nordamerika, der giver kunderne mulighed for at overvåge og kontrollere deres hjem hvor som helst ved hjælp af deres smartphone eller computer. Iris introduceres i andet kvartal 2012 i butikker og online.

AlertMe smed på detailmarkedet – startende med energi og hjemmeadministrationsapplikationer såsom termostater, smarte stik, belysning, dørlåse, bevægelsessensorer og dør/vindue/kabinet kontaktsensorer, Lowes planer om at udvide iris til områder som smarte apparater, køretøjer, Have og fjerntliggende anden ejendomsstyring.

”Det smarte hjem vil være det næste store forbrugerteknologiske fremskridtsplads, og det er bare ved at blive et overkommeligt, massemarkedsproposition for alle. Forbrugerne er vant til at leve deres liv på farten, online og i stigende grad på deres smartphones. De har været forbundet med alle aspekter af deres liv, inklusive deres arbejde, venner og endda deres bank gennem skyen i nogen tid-nu kan de være forbundet med deres hjem, i det samme let at bruge, venlige og innovative, altid på måde . ” sagde Mary Turner, administrerende direktør for Alertme.

Ifølge brancheanalytikere er markedet for hjemmeadministrationssystemer hidtil blevet tilbageholden af ​​uoverkommeligt høje omkostninger og mangel på standarderbaserede ‘ingen nye ledninger’ teknologier som Alertme-platformen. ”Indgangen til et gigantisk detailmærke som Lowes indikerer, at vi er klar til at bringe smart hjem ind i mainstream og ikke kun for det meget mere velhavende,” fortsætter Turner.

Ubesværet og budgetvenlig smart hjemmestyring-“De partnerskaber, vi har med producenter, forsyningsselskaber og tjenesteudbydere, giver os mulighed for at bringe en grundlæggende og innovativ hjemmestyring mulighed for at markedsføre på prispoint, der vil appellere til mainstream-forbrugere,” siger Kevin Meagher, Lowe’s’s Vice President og General Manager for Smart Home “The AlertMe -platformen gør det muligt for os at støtte det bredeste udvalg af produkter og levere fordelene ved et smart hjem, der tidligere kun var tilgængelige for de mest velhavende forbrugere.

Alertme.com

Ønsker mere? – Du skal følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *