ULE -alliancen om Ultra Low Energy House Automation

Da Ultra Low Energy Alliance kom i kontakt med os, var vi fascinerede. Så vi bad dem om at fortælle os meget mere om denne standard, der bruger DECT-frekvenser (1.880-1.900 MHz) til husautomation …

Tidligere i år introducerede ULE -alliancen et akkrediteringsprogram for produkter baseret på den nye Ultra Low Energy Basic (ULE). En lang række forretninger har overvejet, at de indsendte såvel deres produkter som enheder. Licenserede ULE -produkter tilbyder mange fordele. Enkeltpersoner kan integrere deres kloge huselementer fra forskellige forretninger til et netværk. Ofte er alt, hvad der er nødvendigt for at integrere røgalarmer eller kontroller for klimaanlægget i netværket, trykket på en knap.

Når et ULE-baseret klogt hussystem er installeret, gør det ikke kun livet meget lettere såvel som meget mere behageligt for brugeren, men på samme måde håndterer persienner, vindueslåse, sikkerhedskameraer samt opvarmning og derved hjælpe den enkelte til at spare penge såvel som energi. Ultra Low Energy Basic er især miljøvenlig. Batterier af ULE -produkter varer så meget som ti år.

Smart House-aspekter, der er baseret på teknologier som Wi-Fi såvel som Bluetooth, skal dele spektret med andre elementer såvel som enheder. Dette fører til vidtrækkende implikationer: De meget flere gadgets bruges i området, herunder produkter i nabohuse såvel som lejligheder, jo lavere er databåndbredden såvel som rækkevidde. Mens en masse nuværende korte variation trådløse teknologier såsom Wi-Fi såvel som andre kloge huskrav bruger 2,4 GHz eller 900 MHz frekvensbånd, er ULE baseret på DECT-frekvenser (1.880-1.900 MHz), der anvendes til at være forbeholdt til at være forbeholdt til Lovfri telefoner. DECT -telefoner kan opdages i meget mere end 600 millioner husstande over hele verden. Hvis en person allerede har en DECT -gateway som specifikke routere, er en softwareapplikationsopdatering alt, hvad der er nødvendigt for at tillade ULE. “Ule bruger den nøjagtige samme fysiske lagprotokol som DECT,” beskriver Avi Barel, direktør for serviceudvikling i den non-profit-organisation ULE Alliance. ”Derfor tilbydes ULE i hvert land såvel som region, hvor DECT er aktiveret, herunder Europa, USA såvel som Amerika, Japan, Korea såvel som Sydøstasien. I andre lande som Indien såvel som Kina er DECT -spektret i øjeblikket forhandlet, ”siger Avi Barel.

Perfekt sikkerhed mod ikke-autoriseret adgang

Et svagt sikkerhedslag er en af ​​de største farer for kloge huse, da alle elementer er knyttet såvel som kan styres eksternt, hvis systemet bliver hacket. ULE drager fordel af den avancerede kryptering Basic (AES) til elektroniske data for at sikre den enkelte såvel som sit hjem. AES-standarden, veletableret af U.S. National Institute of Krav såvel som teknologi, sikrer den bedste sikkerhed mod ikke-autoriseret adgang. Krypteringen kan ikke deaktiveres. Med en række så meget som 300 meter udendørs samt ca. 50 meter inden for bygninger dækker ULE ligeledes længere afstande end andre kloge husstandarder. Så meget som 2.000 sensorer såvel som skuespillere kan integreres i et enkelt netværk ved hjælp af en gateway. Den begrænsede udnyttelse af frekvensbånd til DECT såvel som ULE indikerer, at der ikke er nogen interferenser med andre produkter i hjemmet som mikrobølger, garageportåbnere, spædbørnsmonitorer samt Wi-Fi-produkter. Når han er baseret på DECT, understøtter Ule ligeledes transmission af stemme såvel som video, hvilket gør det muligt for producenter at inkludere stemmestyring ud over dybdegående realtidsmeddelelser ved hjælp af det kloge husnetværk som advarsler som “Fire in the Hallway” .

Certificeringsprogram fører til stor rente i ULE

Nogle chipproducenter som DSP Group, Lantiq såvel som dialog ud over gadgetproducenter som Crow, VTech, Gigaset eller AVM med deres Fritz! Box har arbejdet på ULE -løsninger i lang tid nu. Panasonic, Cisco såvel som Huawei investerer ligeledes i ULE -standarden. I betragtning af at akkrediteringsprogrammet er på plads, vokser rentesatsen i innovationen hurtigt blandt forretning såvel som slutbrugere. Da sidstnævnte kan forlænge deres ULE-baserede kloge huse med nye køb fra andre virksomheder, gør ULE det kloge hus overkommeligt for generelt enhver person for allerførste gang.

Ulealliance.org

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *