• Uncategorized
  • 0

Deling af 5 dollar

er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Skrevet af Benjamin Moore Pinnacle Decorating South

En klient kom lige så meget som mig lige for nylig og nævnte, at de kunne lide min maling, men at vi var så dyre. Jeg takkede ham for at komme såvel som at tale med mig såvel som spurgt dyre sammenlignet med hvad eller hvem? Så godt som var det en rimelig sammenligning?. Han nævnte Sherwin Williams såvel som deres smaragd, som de antyder, svarer til min aura. Han sagde, at Emerald var $ 75,49 pr. Gallon såvel som vi var 79,99, så hvad var forskellen mellem os?

Jeg fortalte ham, at jeg var mere end glad for at forklare den 5 dollars forskel, som jeg vil udvide her. I modsætning til smaragd kan jeg love at overholde Aura:

– 1 time Recoat -vindue, ikke 2 eller 3 timer.
-Garanteret 2 frakkebeskyttelse Enhver form for farve over enhver form for farve, overlegen applikation (ingen backrolling kræves, bare rul ud malingen såvel som lad det selv niveau såvel som når den tørrer, det tager sig af sig selv såvel som efterlader en glat finish.
– Vaskbarhed såvel som fremragende farveopbevaring, ud over meldugresistens, så det kan bruges i badeværelser eller områder med høj vådhed.
– For ikke at nævne sandheden, at malingen er Zero VOC, hvilket betyder, at den har reduceret lugt såvel som er meget bedre for dit helbred og velvære med dets reducerede emissioner.

Det var på det tidspunkt, jeg spurgte ham, om jeg havde dækket $ 5 i værdi, såvel som om det hjalp med at forklare forskellen mellem Benjamin Moore såvel som alle andre. Tilstrækkeligt til at oplyse, at han forlod lykkeligere efter at have fået en dybtgående forklaring, såvel som jeg håber at dele denne info med dig for at sikre, at du får en meget bedre forståelse for, hvorfor materialets høje kvalitet betyder noget.

Recoat
Det er ekstremt enkelt at få en fremragende overflade med aura, det gør så meget af arbejdet for dig. Som jeg nævnte ovenfor, har de fleste malinger et 2-3 eller endda 4 timers genindvindingsvindue, hvilket er at gøre det muligt for finishen at tørre tilstrækkeligt på overfladen, så når du genindtager, at du ikke farer, at det er så godt som nu har en tykkere våd våd Malingsbelægning, der vil tage længere tid at tørre såvel som afhjælpning (Harden). Aura tørrer til berøring om en halv time såvel som kan genindvindes på en time, hvis ikke før baseret på miljøfaktorer som varm såvel som fugtighed. Dette betyder, at jeg kan genoptage en mur i en brøkdel af tiden, såvel som at få mit job gjort så meget før.

Ansøgning
Aura -selvniveauer vidunderligt, så meget at sikre, at alt hvad du gør for at anvende, er det at rulle det ud såvel som ned, delegeret til højre (eller hvilken retning du startede fra), såvel som når du genindlæser din rulle for at rulle ind i Vådkant såvel som fortsæt. Ingen backrolling er påkrævet, såvel som er endda en dårlig ting at gøre, da Aura har så høj vedhæftning såvel som tørre så hurtigt, at det trækker sig fra væggen, når du prøver. Hvad dette betyder er, at du ikke behøver at gå tilbage over det, du allerede har gjort, du bare venter på det for at tørre såvel som derefter gør din overfladefrakke.

Vasksevne
Ikke mange malinger er skrubbbare, såvel som ved skrubbelig mener jeg, at du kan rense overfladen uden at tage nogen form for finish fra væggen sammen med pletten/markeringen. Mange mennesker (selv dem i malingsindustrien) får udtrykkene vaskbare såvel som skrubbbare blandede, men forskellen er, at vaskbar betyder, at du eliminerer eller slynger malingen af malingen for at rense området. Aura er en så vanskelig overflade såvel som så holdbar (på grund af de pigmentflager, der udvikler noget, der ligner skala rustning), at det ikke kommer ud af væggen med pletten. Alt krav er et stof såvel som noget varmt vand såvel som dine vægge rengøres hurtigt. Brug ikke rengøringsmidler med ammoniak på dine vægge, der vil nedbryde overfladen og få malingen til at finde af væggen, så ingen hårde rengøringsmidler.

To frakkedækning
Fordi aura har disse pigmentflager, dækker malingen virkelig meget bedre på grund af overlappende i stedet for tværbinding. Hvad dette betyder er, at aura kan dække enhver form for farve med enhver form for farve, så længe der påføres to passende frakker, hvor et lag maling er 4 mil tyk, når det er vådt. De fleste malinger er 25% volumenfast, hvilket betyder, at en 4 mil frakke tørrer til 1 mil tænk, mens aura er 50% volumen fast stof, så en frakke er dobbelt så stor som MIL -bygningen såvel som 2 frakker 4 gange bygningen. Dette hjælper ligeledes med sejheden såvel som farveopbevaring over tid. Du efterlader mere maling på væggen end konkurrencen, som virkelig giver dig mindre for nøjagtigt samme mængde arbejde.

Edmonton Maleri & forsyninger

Fra interiør såvel som udvendig maling, til pletter til dit dæk såvel som hegn, har Benjamin Moore Edmonton de produkter, du kræver for at gøre den opgave, du tror på, inklusive beton såvel som garage gulve. Kom til vores tre steder (Benjamin Moore steder i Edmonton) samt få råd som W.ELL som vejledning, du har brug for, sammen med din 20% diskonteringsrente for at være et renoveringsmedlem.

Besøg os i dag! Benjamin Moore

RenovationFind -certificeret er et tegn på integritet, som kun er den mest troværdige forretning inden for forbedring af huset, service, vedligeholdelse. Det øger forbrugernes tillid til din virksomhed og giver dig en fordel over din konkurrence, mens du validerer dig som den bedste.

Mere end et på internetkataloget er vi Western Canadas hurtigst voksende reklameplatform til promovering af samt at knytte de allerbedste handler, service såvel som husforbedringsvirksomhed til husejere.

Klik for at opdage >>>>> malingsbutikker i Edmonton

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Du kan også godt lide:

Ting at forstå om dine malingsforsyninger

Ting at forstå om dine malingsforsyninger

Når du køber til malingsforsyninger, er der en hel del valg derude. Forståelse af betydningen af malingsbaser, primer

Overvejelser, før du maler mursten

Overvejelser, før du maler mursten

Malet mursten er et stilfuldt look, der kan hjælpe med at transformere udseendet på dit hus samt øge kantsten appel. Når det er sagt, er mursten

Edmontons fineste 10 malere i 2022

Edmontons fineste 10 malere i 2022

Malingen på dine vægge kan være i baggrunden i dit liv, men det betyder ikke, at det ikke er markant. Faktisk

4 metoder til at opdatere dit hjems look med maling

4 metoder til at opdatere dit hjems look med maling

At male dit hus er en omkostningseffektiv såvel som enkel metode til at opdatere sit look. indvendigt eller udvendigt maleri tilføjer en professionel

3 grunde til at tænke på at male dit hjem

3 grunde til at tænke på at male dit hjem

En ny malingsopgave kan være en enkel metode til at ændre dit hjem. indvendigt eller udvendigt maleri kan ligeledes være en sjov metode til Accentua

Tre metoder En maler kan forbedre dit hus i år

Tre metoder En maler kan forbedre dit hus i år

Med et nyt år kommer et tidspunkt til ny begyndelse, mål samt ændringer. For nogle kan det betyde at levere dit hus et par im im

Hvorfor skal du ansætte et ekspertmaleri

Hvorfor skal du ansætte et ekspertmaleri

Maleri er hurtigt den mest omkostningseffektive såvel som hurtigste metode til at transformere udseendet såvel som følelsen af dit hjem. interiør eller exte

De to primære slags udvendige maling

De to primære slags udvendige maling

At male det ydre af dit hus er en fremragende metode til at tilføje husets kantsten charme. Det kan få enhver form for hus til at se ny ud

af Shareaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *