• Uncategorized
  • 0

Farver i naturen

Tidligere i sommer forbandt min søskende Omar knuden med lignende af hans liv, Euriphile, i Catskills, New York. Placeringen var en fantastisk boligejendom med åbne marker, en dam, vandfald samt en fantastisk stald til receptionen, middag samt dans. Magasinfoder helt sikkert.

Det blev afholdt på Roxbury Barn i Roxbury, New York. Det tilbydes at leje til begivenheder såvel som ejerne, Caspar såvel som Roger, har hældt hjerte såvel som ånd på stedet gennem årene for at producere et virkelig vidunderligt sted.

Til bryllupsbegivenhedsweekend delte vi et hjem i nærheden med Omar, hans kone, samt et par af hendes husholdningsmedlemmer. Jeg faldt ind som med hjemmet så godt som du kan se, hvorfor fra disse fotos. Den omviklede veranda, pottebregner såvel som hvide malede klappeboards såvel som cupola bidrog til begivenhedens romantik.

Jeg var især påvirket af interiøret såvel som at udnytte farve – altid en udfordrende ting at få rigtigt! – samt spekulerede på, om ejerne havde regnet med naturen til farvevejledning. De forskellige nuancer af grøn, fra Great Celadon på væggene til accentpuder i salvie såvel som mosegrøn, gentog kombinationen udenfor – det ideelle supplement til varmt sommervejr.

Paletter påvirket af naturen: spredte miljøvenlige såvel som hvide …

Fløjlsagtig grågrøn …

Twisting vinstokke i rige, mørkebrune …

Fallen Birch Bark – Farven såvel som struktur af forvitret såvel som hvidkalkede havemøbler.

Det ideelle supplement til Great Green? Dynamisk orange. Vægfarven i den store indgang lignede blomsterne af en urnplantning i haven.

Polstringdetaljer såvel som vintage billardkugler tilføjede ligeledes pop til den store såvel som fredelige palet.

For meget mere friske sommeropgaver, se vores Summertime Paint Colors Picture Gallery.

Fotokreditter: 1-12. Hilary Smyth

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *