• Uncategorized
  • 0

VIDEO: 55 millioner dollars palæ House Automation Configuration

“Den allerførste episode af BGR-showet nogensinde ser på den banebrydende innovation, der bruges til at automatisere et ejendom på 55 millioner dollars i New Jersey.

Over 2.000 lys, 48 ​​tv’er, 50 miles ledninger, 35 sikkerhedskameraer samt adskillige højttalere integreres for at producere et komplekst netværk, der ville være uhåndterligt, hvis ikke for et ekstraordinært system, der lader ejeren styre alt fra en enkelt berøringsskærm, computer, tablet eller smartphone.

Næsten hvert elektrisk element i såvel som omkring palæet-inklusive et vandfald, der løber ind i en udvendig pool såvel som belysningen, der omgiver en to-etagers indendørs basketballbane-er let tilgængelig såvel som kontrollerbar overalt i verden. Af programmet ikke alle har fået adgang til et system dette ekspansive, så vi ser ligeledes nøjagtigt på, hvordan du kan automatisere såvel som at styre dit eget hus, der starter på bare et par hundrede dollars med reden -termostaten, et Sonos -system samt akse IP -kameraer. ”

Via: www.bgr.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *