• Uncategorized
  • 0

Udendørs pejse

fra små bærbare afsluttende grober til grand indbyggede pejse, der er en række slags valg udefra, der tilbydes at tilføje appel såvel som varme til udvendige opholdsområder.

Metal

Der tilbydes en række fritstående afsluttende grober på markedet i dag. En masse grober er bygget af metal såvel som består af en skål, der sidder på et fodstativ. En afgørende overvejelse er, om metallet er rustbestemt, eller om det skal male hver sæson igen. Se efter kobber- eller ildbestandigt metalgrober; Nogle inkluderer kuppelskærme, en fremragende tilføjelse til at holde gnisterne indeholdt, når børnene er der. Før du foretager et køb, skal du sørge for at inspicere dine regionale vedtægter, der henviser til udnyttelsen af ​​eksterne ildsted i dit område.

Ler

Clay -pejse eller “kimene” er fritstående uden for pejse, der tilbyder en meget mere sydvestlig fornemmelse såvel som tilbydes i en række størrelser. Metalsorter tilbydes ligeledes for et brændeovns look udendørs.

Sten

En stenpejs er endnu et valg om at tilføje noget varmt til dit udvendige rum. For et vanskeligt weekendprojekt skal du udvikle din egen pejs: Enten grave en grop samt omringe kanterne med sten eller for et meget mere arkitektonisk resultat, samle forskellige klipper (store flade klipper er bedst) såvel som din egen frimurer.

Sørg for at vælge et sikkert, åbent område til pejsen, hvilket muliggør masser af areal omkring såvel som over ilden. Når der er etableret et område, læg store, flade klipper i den foretrukne form såvel som størrelsen af ​​strukturen såvel som at holde lagdeling op, indtil væggene er omkring 24 ”høje. Noget tålmodighed er påkrævet, men at forundre klipperne sammen er et sjovt job, der resulterer i en smuk, afslappende metode til at glæde sig over en afslutning i din baghave. I betragtning af at klipperne kun er stablet såvel som ikke klæbes til enhver anden ved fuger eller mørtel, er der behov for omhu, når man bruger pejsen.

En indbygget udvendig pejs er den mest langsigtede såvel som dyre at opnå. Men hvis din budgetplan såvel som område tillader det, tilføjer en mursten eller stenpejs i en have eller ved poolen et aspekt af hyttelivet til dit hjem udvendigt.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *