Linuxmce 710-En oversigt

Linuxmce er af programmet en open source mediecenter distro. Dog forstod du, at du også kan bruge det som en husautomatiseringscontroller? Andre godbidder lurer under motorhjelmen såvel som det integrerede Arerisk VoIP-system, der allerede er forudkonfigureret for mange udbydere såvel som telefonhardware. tjekket ud for oversigten over dette fremragende gratis system.

Indsendelse af: Marie O. Schmidt – Linuxmce forstås først og fremmest for sin mediecentre -funktionalitet. Linuxmce gør medier, ja. TV-visning såvel som optagelse ved at bruge enten VDR eller MythTV, DVD/CD-visning/lytning samt ripping, ved at bruge XINE som medieafspiller, foreløbig støtte til Blu-ray-disk ved hjælp af MPlayer.

Men medier er kun 20% af Linuxmce -oplevelsen. Oven på denne Linuxmce letter hele hjemmeautomation. Alt, der kan manipuleres elektrisk, kan Linuxmce kontrollere. Kombination af medier såvel som husautomatisering skaber synergieffekt. Begynder at spille en mediedata dæmper for eksempel lysene i det rum.

Oven på medierne såvel som husautomation giver Linuxmce et telefonsystem. Brug af en fuld blæst Asterisk Distro med ud af kassekonfigurationer til VoIP -udbydere, plug samt afspilningsstøtte til hardware VoIP -telefoner, Linuxmce letter udnyttelsen af ​​Asterisk til den typiske bruger.

Ved at kombinere medier, husautomatisering såvel som telefoni gør det muligt for medierne for eksempel.

Men Linuxmce går endnu længere. Når du lader dig bevæge dit hus, såvel som Linuxmce bruger analoge såvel som IP -kameraer til at screene din boligejendom som en del af dets sikkerhedssystem. Linuxmce slukker for alt dit AV -gear såvel som dine lys. Hvis en af ​​bevægelsessensorer, eller et af kameraerne registrerer bevægelse, kan lys, der er forbundet med disse bevægelsessensor eller disse kameraer, være tændt såvel som fotoet af den indtrængende vil blive sendt til din mobil. På din telefon har du muligheden for at klikke på en knap samt tale direkte med den indtrængende via dit AV -gear såvel som de tilsluttede højttalere.

Det er omkring 80% af det, som Linuxmce handler om. De sidste 20% er, at hver mediedirektør, de enheder, der kontrollerer dit tv og/eller projektorer, er ligeledes anvendelige som fuldblæst Linux KDE -desktops, med openoffice.org, GIMP, Firefox såvel som Thunderbird, bare for at nævne nogle få af de tilgængelige applikationer.

Linuxmce kan bruges af alle slags orbitere. En orbiter er den individuelle grænseflade til at kontrollere systemet såvel som med det hele dit hjem. Fra en Nokia N810, over en Cisco 7970, en webbaseret front-end, en Windows-front-end til en rutinemæssig IR-fjernbetjening, der bruger tv’et såvel som på skærmen-orbiter, er der bred vifte af kontrolmuligheder. Alle projekter, der bruges af Linuxmce, er under en enkelt sammenhængende individuel grænseflade. Individet kræver ikke at pleje, uanset om Linuxmce bruger VDR eller XINE til at spille et specifikt medie. For individet er grænsefladen altid den samme.

Linuxmce understøtter en række forskellige husautomatiseringssystemer såvel som du kan bruge flere protokoller på samme tid. Du kan bruge gamle X-10-ting sammen med de seneste Z-Wave-produkter, da Linuxmce er den enorme søskende af alle controllere. Bortset fra disse to støtter Linuxmce i øjeblikket PLCBUS, Insteon såvel som EIB/KNX. For at tilføje support til ekstra protokoller såvel som kontroller skal man få protokollen til controlleren såvel som et par uger.

Linuxmce fungerer bedst, hvis du overholder de retningslinjer, der tilbydes i Wiki () vedrørende hardwareanbefalinger. I begyndelsen skal man virkelig overholde retningslinjerne såvel som at installere Linuxmce den metode, den var beregnet til at blive brugt. Den metode, du udfører en meget meget bedre ud af boksoplevelsen.

Linuxmce tilbydes frit fra. Et venligt supportforum tilbydes på. IRC -kanalen #linuxmce bringes på IRC.freenode.net

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *