9 Friske måder at dekorere med Pink

Design Editor Kai Ethier deler ni måder at dekorere med den søde skygge.

Jeg har komplicerede følelser omkring Pink. Jeg kan godt lide det, men så ofte bruges det på en måde, der får mig til at tro, at jeg ikke gør det. Jeg bebrejder de garish -nuancer, der plejede at sælge ting til små piger. Barbie Pink og Princess-y Bubblegum overalt … bare tænker på det giver mig hovedpine!

For mig nydes farven lyserød – som de fleste søde ting – bedst i små doser. Her er nogle subtile måder at lege med denne farvetone på.

For en “Design Lesson” -historie tilbage i 2014 tog H&H Senior Design Editor Joel Bray et grundlæggende IKEA-køkkenskab, monteret det i en indgang og malede frontpanelet i Rosedust af Sherwin-Williams. Stænk af uventet farve tilføjer lidt munterhed til det neutrale rum.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem juni 2014

Designer: Joel Bray

Tilsvarende fremsætter seniorredaktør Sally Armstrongs dybe lyserøde skænk en pulserende erklæring i hendes rene hvide spisestue.

Fotograf: Virginia Macdonald

Kilde: Hus & hjem februar 2013

Designer: Sally Armstrong

For et par år siden besluttede jeg at male min egen hvide mantel dette, nu arkiveret, malingsfarve fra Farrow & Ball: Porphyry Pink. Jeg har aldrig beklaget at gå efter denne romantiske nuance.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus & hjem marts 2015

Designer: Kai Ethier

Til vores Terracotta “Inspiration” -historie besluttede min kollega Morgan Michener og jeg at parre Farrow & Ball’s Red Earth med en tynd stribe af Nancy’s rødme. Resultatet er subtilt feminint og meget sofistikeret.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem juli 2015

Designer: Morgan Michener og Kai Ethier

En ægte mester i “The Mix”, senior designredaktør Stacey Smithers dækkede panelerne på denne foldeskærm i livlig lyserød tapet og placerede den derefter i en smuk traditionel ramme. Udseendet er legende og eklektisk, men helt beboeligt.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem september 2013

Designer: Stacey Smithers

Når jeg maler hele vægge, er min præference for en bleg, neutral tonet nuance af lyserød. Her tilføjer lyserød jord en blød, subtil rødme af farve. Hvis du gerne vil have et lignende look, skal du læse videre for nogle af mine foretrukne lyserøde malingsmuligheder.

Kilde: Farrow & Ball

Pink Ground af Farrow & Ball er et godt valg, ligesom det er at sætte gips (jeg overvejer faktisk at male mit soveværelse denne farve).

Kilde: Farrow & Ball

Produkter: Pink Ground (202), Indstilling af Plater (231), Farrow & Ball.

Benjamin Moore’s hoveder over hæle og fondant er begge smukke neutrale muligheder.

Kilde: Benjamin Moore

Produkter: Gå over hæle (AF-250), Fondant (AF-255), Benjamin Moore.

Jeg elsker også Behrs cool-tonede palatiale farve såvel som antik perle, som bare er en brøkdel dybere.

Kilde: Behr

Produkter: Palatial (760A-2), Antique Pearl (210e-2), Behr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *